Sluníčko nám už svítí a květiny se pomalu začínají probouzet ze zimního spánku, aby potěšily nejen včely, ale také i nás.

Běhěm studenejších dní jsme se rozhodli, že protáhneme tuhé kosti, najezená bříška a vydáme se vstříc sportovním výkonům hodných sportovců – olympioniků a nenecháme si to ničím a nikým kazit! Vlastně nám jen stačilo, že jse byli spolu, dováděli jsme na trampolínách, přeskakovali lavičky, běhali podél provazů na čas, zahráli si „rybičky“ a nenechali se chytit prvním rybářem. Setkávali jsem se společně dle toho, kdo zrovne nezápasil s bacilem, v tělocvičně na kraji Brna a bylo nám báječně! Sice už je tepleji a tělocvična nás tak lákat nebude, ale určitě si společně najdeme čas na nějakou procházku, nebo výlet za dalším dobrodružstvím a doufám, že se přidáte k nám.

Většinou se domlouváme přes FB skupinku „KáDéčko Brno-Střední“ – přidej se a dozvíš se všechno potřebné. A co je v plánu? Sleduj, ptej se, zajímej se a budeš vědět třeba i o plánované dětské bohoslužbě v květnu, ale o tom už pššt.

Terez

kontkat: kdbrnostredni@centrum.cz

FB: www.facebook.com/groups/kdbrnostredni