Modlitební týden

​sobota​ 5. 11. 2022 - sobota 12. 11. 2022

„Pojďte za mnou a učiním z vás rybáře lidí.“
Matouš 4,19
„Oni ihned opustili loď … a šli za ním.“
Matouš 4,22

V termínu 5. – 12. listopadu 2022 máme možnost být součástí celosvětového setkávání přátel a členů naší církve v rámci „Modlitebního týdne“ CASD, ke kterému se připojí i naše sborové společenství.

Budeme společně přemýšlet a studovat téma modlitebního týdne „Být Ježíšovým učedníkem“. Na každý den máme k dispozici přednášky jak pro dospělé, tak také pro děti.

Scházet se budeme každý den v 18 hodin (soboty v rámci dopolední bohoslužby) na Střední ulici 10 v Brně. Každý den budeme mít možnost být osloveni jiným způsobem – některý den prožijeme s dětmi oddílu Pathfinder, další den bude mít na starosti studentský kazatel, jindy se sejdeme spolu s naší mládeží… Společné bude téma a věříme, že přednášky modlitebního týdne nás vzájemně obohatí, získáme odpovědi na některé otázky a možná si připomeneme určité důležité skutečnosti.

Pozvánku jsme připravili poměrně dlouho dopředu – se záměrem, aby si potřebný čas ke scházení mohlo vytvořit co největší množství z nás. Věříme, že chvíle kdy budeme studovat jednotlivá témata, zpívat písně, prosit a děkovat na modlitbách… bude požehnaný.

Srdečně všechny zveme a těšíme se na shledání.

Jan Polášek

PS: ​Pro ty, kteří nebudou mít možnost zúčastnit se osobně, je připraveno setkání on-line (odkaz shodný s online třídou sobotní školy – ZDE).

Přednášky - dospělí

Program - děti

On-line