Pro všechny členy a příznivce Klubu Pathfinder i zde zveřejňujeme základní informace ohledně registračního poplatku – ať víte, co se děje a jak bude s financemi naloženo… Pro bližší informace neváhejte kontaktovat vedoucí oddílů.

V roce 2024 bude opravdu hodně záležet na tom, kolik máme registrovaných členů – a to do konce ledna!

1. Roční registrační poplatek zůstává 200,- Kč/člen. 

Úhradu prosím proveďte na oddílový účet Pand: 4768004023/0800. Do poznámky napište jméno registrovaného člena. Samozřejmě, tak abych na konci ledna mohla zaslat hromadně na účet KP

Samozřejmě nejde pouze o registraci dětí, která je řekla bych skoro nutná, protože děti a vedoucí jsou na akce pojištěni od KP, ale také případně i o vaši podporu našemu oddílu. 

2. Evidence docházky na oddílových schůzkách. 

Od nového roku jsme jako osvědčená organizace pracující s dětmi povinni vést docházku také účastníků pravidelné činnosti – tedy oddílových schůzek! 

3. U nečlenů navýšíme poplatky za akce, neboť na ně nebudeme dostávat dotace.

REGISTRAČNÍ KARTU DO KLUBU PATHFINDER SI MŮŽETE STÁHNOUT ZDE – TÝKÁ SE NOVĚ REGISTROVANÝCH ČLENŮ.

Výše dotací pro oddíly v letošním roce

1. Výše dotace oddílu závisí na počtu registrovaných členů, a to následovně:

1.1. Členové registrovaní do 31. 1. 2024 – 300,- Kč/člen + možnost zapojit se do projektu Šablony 2 – projekt vypsaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

1.2. Členové registrovaní po 31. 1. 2024 – 200,- Kč/člen (bez možnosti zapojení se do projektu Šablony 2).

2. V případě, že oddíl, který má registrované členy do 31. 1. 2024, zrealizuje a vyúčtuje do 30. 6. 2024 alespoň jednu oddílovou akci, bude celková dotace oddílu navýšena o 100,- Kč za každého registrovaného člena oddílu (maximálně je tedy možné získat až 400,- Kč za jednoho registrovaného člena).

Děkuji moc za spolupráci.
Petra Rohanová

VÍCE O KLUBU PATHFINDER A NAŠICH ODDÍLECH