POZOR - INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY NAŠEHO SBORU

Pokud spadáte do věkové kategorie 15-30 let a o tuto letní akci máte zájem – v sobotu 4. května po skončení dopolední bohoslužby proběhne krátká informační schůzka v malém sále našeho sboru.

Milí účastníci Campu EPIC,

jsme moc rádi, že EPIC dozrál ke svému druhému ročníku a další nezapomenutelný týden v Beskydech je na spadnutí! Čeká nás pobyt, na kterém rozhodně nebude chybět zábava, sportovní aktivity, dobré jídlo, prohlubování přátelství, prostor pro osobní rozvoj nebo hluboké duchovní zážitky. Chceme, aby tento letní týden byl pro všechny účastníky EPICký! Během letošního EPICu se budeme věnovat tomu, jak se v různých oblastech života posunout aspoň o ten jeden /The One/ krok vpřed.

S kým: v tomto ohledu je EPIC jedinečný, protože připravujeme týden plný aktivit, které budou dávat smysl i tvým kamarádům, spolužákům, sourozencům nebo partnerovi. Počítáme s tím, že nejsou křesťané a chceme tomu uzpůsobit celý týden. Určitě je proto vezměte s sebou. Věříme, že prožijeme spolu super čas.

Ubytování: k přihlášení použijte níže uvedený odkaz, kde prosím vyplňte údaje, potřebné k registraci a vyberte si pokoj, na kterém chcete spát. Protože místo v resortu není neomezené, platí, že jak se kdo zaregistruje, tak si i lehne 🙂 Protože ctíme vzájemný respekt a soukromí, rozhodli jsme se, že 2. patro bude vyhrazeno pro dívky a 3. patro pro chlapce. Standardní postele jsou označené žlutou, přistýlky a roztahovací gauče modrou barvou.

S sebou: přezůvky (v resortu se nesmí chodit v botách), ručník, hygienické potřeby, léky, sportovní oblečení na ven, dobré boty na chození po horách, špunty do uší proti chrápajícím kolegům a kolegyním, něco na poznámky, EPIC náladu. V případě, že jste mladší 18 let, je nutné s sebou přivézt prohlášení podepsané zákonným zástupcem (ke stažení při registraci).

Doprava: nejlepší je samozřejmě dojet autem, parkovat se dá přímo u resortu. Jezdí sem ale i autobus č. 318 z Frýdku-Místku. Pokud byste se neměli jak dostat, nebo se dostali do jakékoli dopravní prekérky, určitě volejte. V resortu je sice mizerný signál, ale věříme, že někomu se dovoláte.

Přihlášení a registrace: http://mss-rezervace.casd.cz/campepic

    • Registrace bude spuštěna 1. 5. 2024

Cena: 4.200,-

    • Peníze můžete buďto zaplatit přes účet 1644247329/0800, VS: 040824007 (nutné uvádět!), nebo v hotovosti přímo na hotelu při vstupní registraci. Platby v € nejsou možné.
    • Sourozenecká sleva 2 000,- znamená, že první sourozenec platí plnou cenu, každý další se slevou (tzn. 2 200,-).
    • Nabízíme vám také možnost požádat váš místní sbor o finanční podporu např. na cestu nebo část účastnického poplatku. Předjednali jsme to s nimi, měli by být vstřícní, ale výše příspěvku je na vaší individuální domluvě.
    • Pokud byste zpětně potřebovali potvrzení kvůli pojišťovně, rádi dodáme.

Adresa: Resort Beskydy, Krásná ev. č. 182, Visalaje, https://mapy.cz/s/cuhuvakufe, GPS: 49.5206516N, 18.5293432E

Kontakty: