Navazujeme na dlouhou historii bohoslužeb pro děti

Zveme všechny děti (a jejich doprovod) na sobotní bohoslužbu s námořníky. Vezměte kamarády a přijďte se osobně seznámit s námořníky, které znáte z dětského pořadu HopeTV „Ahoj, námořníci!“

Je připravena veselá, interaktivní bohoslužba, srozumitelná dětskému vnímání. Těšíme se, že společně prožijeme jedno velké námořnické dobrodružství!

Společný oběd formou polévky zajištěn. Prosíme, přibalte s sebou něco drobného navíc na společný stůl, abychom mohli po programu strávit ještě nějaký čas spolu 🙂

Ahoj, námořníci!

Ahoj, námořníci! Vítejte na palubě lodi kapitána Jirky! Spolu s ním, s jeho synkem Matějem a papouškem Karlem zažijete nezapomenutelnou plavbu po moři. Dozvíte se spoustu zajímavých věcí, poznáte nové kamarády a naučíte se s nimi nové písničky. Těšíme se na vás!

Dětský písničkový seriál s kapelou Only His je určen především pro děti ve věku 3-7 let a pro všechny hravé rodiče.

OSLAVNÁ BOHOSLUŽBA
brněnských sborů

Paralelně s bohoslužbou pro děti v našem sboru na Střední 10 bude v nedalekém Blahoslavově domě (Lidická 79 / zastávka Pionýrská) probíhat oslavná bohoslužba brněnských sborů.

Zváni jsou především všichni návštěvníci brněnských sborů, ale i sborů a skupinek z širšího okolí a samozřejmě doprovod samostatnějších dětí, které se budou účastnit „Dobrodružství s námořníky“.